22 Semesteranläggningar Direkt Intill Havet

En plats i solen på stranden för avkoppling för camping för alla

Söker du ett trevligt boende?

Till våra campingar är du välkommen med husvagn, husbil eller tält. Hos oss finns också över 800 stugor, allt från enklare campingstugor till villavagnar o påkostade lyxhus.

Våra campingar skiftar från enkla, små platser med lugn o ro till stora anläggningar med servering, aktiviteter och underhållning. Camping Öland har något att erbjuda alla.

Vi finns från norr till söder på vackra Öland!

Välkommen till en plats i solen

Camping Öland är en sammanslutning av Ölands främsta Campingplatser. Med övertygelse om att vi tillsammans blir bättre samarbetar vi för att göra Öland till den bästa möjliga camping destinationen. Varje anläggning erbjuder sin unika upplevelse på en och samma ö.

Långsmala Öland har många vackra sidor

Ölands natur är mer skiftande än man kan tro; långgrunda sandstränder, djupa stenbrott, öppen alvarsmark och grön lövskog. Variationerna är många från fyr till fyr- Öland är i grunden annorlunda!

Öland är så mycket mer än högsommar

Besök Öland under andra årstider och upptäck en helt annan ö. Under september månad börjar lugnet inte ön efter sommarens rus. Löven gulnar och ön byter skepnad och den härliga och unika skördefesten firas. På våren märks flyttfåglarnas återkomst i Ottenby och vitsipporna tar över Halltorps hage. På försommaren blomstrar fantastiska orkidéängar.

Solen har valt Öland, gör det du också!

Här skiner solen gulare, varmare och oftare. Sanden är vitare, havet är blåare och vinden härligare. Semestern är alltid lite mer på Öland.

Varmt välkommen till en riktigt skön semester, så som du vill ha den!

Sommar på Öland är något alldeles speciellt

Förutom att Öland är en av de mest solsäkra platserna i landet bjuder ön även på andra fantastiska möjligheter för en lyckad semester. Sandstränderna är perfekta platser för bad, lek och avkoppling.
Restauranger, charmiga kafféer och härliga gårdsbutiker bjuder på varierande matupplevelser. Djurpar, lådbilsland och gokart är uppskattade nöjen för barnfamiljer. Långgolf, minigolf och cykelturer är perfekt för den aktiva semesterfiraren.
Det lugna och säregna Alvaret är ett självklart resmål för naturintresserade. Oavsett vad du fyller din dag med så kan du njuta av en vacker solnedgång över Kalmarsund.

Camping Öland 2022